• MJJC Mærke højtryksrenser Pistol, Wand, Skum Pistol Kit til Nilfisk/kew//wap/IPC Professionelle Hurtig Forbindelse Bilen Skiver
 • MJJC Mærke højtryksrenser Pistol, Wand, Skum Pistol Kit til Nilfisk/kew//wap/IPC Professionelle Hurtig Forbindelse Bilen Skiver
 • MJJC Mærke højtryksrenser Pistol, Wand, Skum Pistol Kit til Nilfisk/kew//wap/IPC Professionelle Hurtig Forbindelse Bilen Skiver

MJJC Mærke højtryksrenser Pistol, Wand, Skum Pistol Kit til Nilfisk/kew//wap/IPC Professionelle Hurtig Forbindelse Bilen Skiver

 • kr98.47

Relaterede varer

Varebeskrivelse

 • Håndtag Type: Finger Type
 • Interface Materiale: Teknisk Plast
 • Mærke: MJJC
 • Vand Spray Type: Fan
 • Krop Materiale: Teknisk Plast
 • Dyse Materiale: Teknisk Plast
 • Med Vandrør: No

 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
 • Pakke Vægt: 0.78kg (1.72lb.)

Produkt Specifikationer 1 Navn bilvask Skum Sprøjte Pistol ZKA002 2 vandtryk 40 - 90 Psi 3 Output på 0,5 - 1 liter per minut 4 Kop Kapacitet 900 ml 5 Nøgletal 1/10, 1/20, 1/30, 1/40, 1/100, 1/300.

Ansøgninger, Til rengøring, affedtning eller desinficering, når en skum er ønsket at øge overflade

kontakt tid Supermarked og pakning hus opskæring lokaler og udstyr, håndtering af Fødevarer og forberedelse områder, Institutionelle, industriel eller offentlige toiletter, bruserum og omklædningsrum Dyrenes bure Dairy equipment Lastbiler, biler og andet udstyr

Har Enestående kemisk resistens over for sure eller basiske rengøringsmidler Præcist blander og sprays, skummende kemikalier Skum generere wand skaber en tyk, klamrer skum Fan spray deflektor i prisen for desinfektionsmidler, osv. Holdbar polymer blanding hoved med rustfrit stål skruer Hurtig-sæt drejeknappen vælger blandingsforhold eller blanding off-indstillingen, Anti-hævert, der er indbygget i håndtaget Løsn håndtaget til en kraftig sprøjte skylle Let at fylde bred mund, kemikalieresistent polyethylen kvart eller en halv liters flaske

Foto af Detaljer:

Fotos af Bruger:

Billede af Sprøjte Vand

Billede af Sprøjte Skum:

FAQ:

Q: Hvor lang tid vil det tage at komme til mig?

A: Normalt parcel vil tage 15-20 dage til at komme til dig, men nogle gange det vil tage 2 måneder (Brasilien kan tage 3 måneder) for noget, som er uden for vores rækkevidde under transport. Hvis du ikke får pakken inden for 2 måneder, som synes, at pakken er gået tabt eller noget andet, du kan åbne en tvist, og vi vil refundere dig.Håber for din forståelse og tak.

Q: Kan jeg vælge andre forsendelse måder?

A: Ja, du kan vælge shipping metoder, når du afgiver ordren. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få nogle rabat?

A: Ked af det. Alle priser på siden er de mest fordelagtige priser vi kan tilbyde. Men du kunne få nogle kuponer på vores butik-side. Tak skal du have.

Q: Hvorfor tager så lang tid at få refusion?

A: Må ikke bekymre dig, det vil normalt tage 5-20 arbejdsdage for at få refusion, tilbage. Hvis ikke, er du nødt til at gå anmode Kundeservice for at få hjælp. Tak skal du have.

Q: Hvor meget vil du mærke på pakken?

A: For skum lanse, som vi plejer at markere $10 på parcel. For, maskine, vi ville markere $30-50. Som sædvanlig, vi kunne ikke markere varen som gave. Vær opmærksom på, at der er 4 typer af skum lanse, der vil være direkte håndteres af Fysgronlund.dk Lager, så vi kunne ikke sætte en lavere pris på disse parceller. Tak for din forståelse.

Q: jeg ønsker ikke flasken af skum lanse, kan du sælge resten dele separat?

A: Ja, vi kunne sælge de dele, men prisen er næsten det samme som en med flasken. Og der kan forekomme, at vores skum lanse ikke kunne passe i din flaske. Så foreslår vi at du køber hele skum lanse. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få den flaske uden logo?

A: Ja, vi har flasker uden logo. Hvis du bestiller 2 stykker, vil vi sende dig flasker med logo. For beløb over 12 stykker, ville vi sende flasker uden vores logo. Hvis du ønsker, at alle flasker med logo, kan du efterlade en note. Tak for forståelse.

Q: sporing status viser levering mislykkedes, hvad skal jeg gøre?

A: For denne situation, kan du have brug for at afhente pakken dig på det lokale postkontor med tracking nummer eller spørg personalet er der for at hjælpe dig med at spore pakken. Så undskyld ulejligheden.

Q: Hvorfor er der en lille dyse skrue i pakken? Hvad er det for?

A: Der vil være en lille dyse skruen(1.1 mm) for de mindre højtryksrensere. Hvis skum lanse fungerer godt, så det ikke behøver at blive erstattet. Tak skal du have. Q: Hvad er den arbejdstryk på din skum lanse?

A: arbejdstryk af vores skum lanse er mellem 100-168 bar.

Q: Hvad er forskellene mellem de sorte og farveløs en af din skum lanse?

A: Farveløs står for messing adapter. Og den Sorte står for plast-adapter. Begge af dem er i samme størrelse, de er bare lavet af forskellige materiale. Så kan du vælge enten den ene.

Q: Hvorfor sporing status ikke ændre på alt for lang tid?

A: Det tager tid for rederiet til at spore varer og opdatere tracking oplysninger, især når de varer, der er under transport til forskellige transport depoter. Håber for din forståelse.

Q: Kan jeg få den digitale faktura?

A: Ja, bedes du give os din E-mail. Vi vil sende det til dig. Tak skal du have.

Tags: MJJC, mjjc skum, Billige mjjc, Høj Kvalitet mjjc skum

© Fysgronlund.dk. Alle Rettigheder Forbeholdes