• Gratis forsendelse BD-R 50GB blue ray Disc inkjet Printable 8X 50pack

Gratis forsendelse BD-R 50GB blue ray Disc inkjet Printable 8X 50pack

 • kr495.45

Relaterede varer

Varebeskrivelse

 • Batteri Farve: Black
 • Garanti: 1 År
 • Pakke: Ja
 • Type: Li-Ion
 • Mærke: JIGU
 • Model-Nummer: HSTNN-UB4N 710416-001
 • Batteriets Kapacitet: 4400MAh, 5200MAh
 • Batteri Spænding: 10.8 V/11,1 V
 • Batteri Celler: 6 cell
 • Kompatible Mærker: HP

 • Pakke Vægt: 0.36kg (0.79lb.)
 • Pakke Størrelse: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
 • Enhed Type: stykke

Elementer beskrivelse

Batteri Type: Li-io

Batteri Kapacitet: 11.1 V-4400mAh og 10.8 V-5200mAh (vælg venligst et af den kapacitet, som du har brug for i prisen område)

Batteri Celler: 6-celler

Produkt Type: Udskiftning Af Batteri

Betingelse: 100% JIGU Brand Nye 12 måneder garanti! Certificeret ved CE & Rohs !

Poster billeder

Minde: 5200mAh Sin fulde opladningskapacitet er mere end 5000mAh!

11.1 V-4400mAh/49WH

10.8 V-5200mAh/57WH

Sørg venligst for, at produktet(s), som du vil købe, passer mærke, model-og serienummeret på din enhed. Denne Laptop Batteri kan erstatte følgende varenumre: Kompatibel Del Nr: HSTNN-LB4N HSTNN-LB4O HSTNN-YB4N HSTNN-YB4O P106 PI06 PI06XL PI09 Passer Bærbar Model: for HP Envy 14-Serien 14t Serie 14z Serie for HP Envy TouchSmart-15z Serie for HP ENVY 17 Leap Motion SE Serien for HP Envy 14 Touch-Serien til HP Misundelse 17-Serien til HP ENVY M7-Serien til HP Envy TouchSmart 14-Serien til HP Envy 17 ton Serie for HP ENVY TouchSmart M7-Serien til HP Envy TouchSmart 14t-Serien til HP Envy 17z Serie for HP ENVY TouchSmart M7t Serie for HP Envy TouchSmart-14z Serie for HP Envy 17 Touch-Serien til HP ENVY TouchSmart M7z Serie for HP Envy 15-Serien til HP Envy TouchSmart 17-Serien til HP Pavilion 14t-Serien til HP Envy 15t-Serien til HP Envy TouchSmart-17t-Serien til HP Pavilion 14z Serie for HP Envy 15z Serie for HP Envy TouchSmart-17z Serie til HP Pavilion TouchSmart 14-Serien til HP Envy 15 Touch-Serien til HP ENVY Leap Motion-Serien til HP Pavilion TouchSmart 14t-Serien til HP Envy TouchSmart 15-Serien til HP ENVY 17 Leap Motion-Serien til HP Pavilion TouchSmart-14z Serie for HP Envy TouchSmart 15t-Serien

Om OS :

1.Vi er en producent repræsentant og distributør af kompatible bærbare batterier, som leverer til alle typer af kunder og nyde et højt ry i hele verden, Vi tilbyder kvalitets batterier til utrolig konkurrencedygtige priser, alle på en sikker og bekvem platform.

2.Vi har et komplet teknisk anlæg for batteri test. Dette gør det muligt for os at levere de mest up-to-date battery pack test for de mest avancerede bærbare elektroniske forbrugsvarer. Vi sælger kun kvalitets produkter fra kvalitet leverandører,alle batterier for at blive testet før at sælge.

3.Vi har et dedikeret team af kundeservice kontaktpersoner, der er altid ivrige efter at hjælpe dig med at finde de laptop batteri, du har brug for ved at støtte dig med deres udvidede produkt viden og ekspertise på bærbare batterier

4.Vi lover alle de produkter, der sælges på vores hjemmeside er 100% JIGU helt nye og fri for defekter i materiale og fremstilling - Vi sælger aldrig brugt eller renoveret batterier. Shopping med os, er trygt og sikkert. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter til nogen som helst grund, så tøv ikke med at kontakte os, vil vi svare dig inden for 24 timer. Vores mål er 100% kundetilfredshed.

Bemærk:

Inden du afgiver ordren, skal du sørge for den model, du køber, passer til din bærbar eller notebook. Hvert batteri har sin model navn(eller varenummer P/N), kan du finde dem på dit originale batteri.

Garanti:

1. Dette produkt har en 12 måneder garanti.

2. Vores garanti dækker ikke udvidet til at omfatte alle produkter, der er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale driftsforhold, som følge af misbrug eller forkert installation på køberen/brugeren er en del af.

3. For alle returnerede produkter, SKAL kunden kontakte os for at returnere adresse.

4. I alle tilfælde, ville Vi bære omkostningerne for teknikere på vores anlæg til at reparere/udskifte alle de elementer, der præsenteres til os inden for garantiperioden(fast Besluttet på at være defekt ved vores teknikere), mens kunden vil være ansvarlig for runde-måde forsendelsesomkostningerne for at sende deres produkter til reparation sted, og vende tilbage.

Forsendelse:

Efter betalingen er blevet verificeret og godkendt som gyldigt, elementer vil blive sendt ud inden for 1-2 arbejdsdage.

Bemærk: viste Priser omfatter brændstoftillæg.

Told, afgifter og told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i prisen. Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Kundeservice :

Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Tags: batteri til hp, ny bærbar-batteri, bærbar computer batteri til hp, Billige batteri til hp, Høj Kvalitet ny laptop batteri, Kina bærbar computer batteri til hp Leverandører

© Fysgronlund.dk. Alle Rettigheder Forbeholdes